THAI KING RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1303 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thai King Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 11:15 Echt lekker
15 jul 2024 om 22:42 Het duurde veels te lang, bestek was vergeten terwijl we hier expliciet om hadden gevraagd. En de koerier wilde geen tikkie sturen van €5 voor extra bij bestelde drankjes, omdat hij zogenaamd eind van het jaar belasting over moet betalen. Ziek dit!!
15 jul 2024 om 2:48 Bezorgtijd veel te lang! Telefoon word niet opgenomen. Eten koud.
12 jul 2024 om 20:33 Het eten was helaas koud en had meer smaak verwacht. Het was meer waterig en proefde niet echt kruiden
11 jul 2024 om 23:49 Thanks voor de loempia’s :)
9 jul 2024 om 23:59 Was weer helemaal TOP!
9 jul 2024 om 18:48 Lekker zoals gebruikelijk
6 jul 2024 om 10:34 I ordered one spicy meal for us and one non-spicy for kids, both were impossible to eat (we love spicy food and have high tolerance, but that is beyond reasonable, so after spending 50+ euros, I still had to cook for my kids).
5 jul 2024 om 22:03 Zoals altijd erg lekker ik ben vaste klant en bestel hier met regelmaat eten komt netjes verpakt aan en lekker warm.
4 jul 2024 om 7:01 I love it
1 jul 2024 om 10:47 Our favorite Thai place was closed so we chose to order from this one based on the reviews. The food was fine and it arrived hot. But it also arrived more than 45 minutes late, so we didn’t eat dinner until almost 9 o’clock.
1 jul 2024 om 7:55 Smaak en kwaliteit van het eten was niet zoals ik van een Thais restaurant verwacht. Garnalen in oestersaus was weinig smaakvol en de Pad Thai was één grote klont. Bezorgtijd na zo’n 1,5 uur, ruim 40 minuten later dan was aangegeven.